AANGENAAM, IK BEN WILMA JADZI.

Dit verhaal gaat over mij. Vanaf 5 september 2018 is mijn praktijk aan huis voor hypnotherapie & coaching een feit. En kun je een afspraak inplannen. De inhoud van de website geeft aan, wie ik ben, wat ik kan en hoe ik denk, op een hele eigentijdse manier. Ik ben niet van de lange discussies maar ben er voor jou.

Wilma Jadzi Wizorgt!!

Welke vraag je ook hebt om je leven een positieve draai te geven, mail je vraag naar mij. Ik zal kijken op welke wijze ik je kan helpen. Misschien kun je al wat antwoorden vinden op mijn site. Mijn uitgangspunt ben jij als totale mens, want daar draait het om.

Op mijn blog wil ik met regelmaat wat plaatsen dat van belang kan zijn voor jou vraag naar verbeter punten in je leven. Het kan ook iets nieuws zijn b.v. op medisch gebied, hypnose therapie of coaching maar ook over hulpmiddelen op zorggebied of een discussie.

Ik hoop dat je plezier zult hebben van de nieuwtjes. Mocht je zelf een onderwerp willen aansnijden of nieuws delen met anderen, laat het weten. Dit kan voor iedereen die een hulpvraag heeft van belang zijn. Zet het op mijn blog.

Mijn eerste vraag is natuurlijk, wat vindt je van mijn website en is deze handig in gebruik of heb je nog suggesties. Ik hoor het graag.

Groeten, Wilma.

Beoordeel ons en schrijf een review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long